Alarmcentrale

Bel de alarmcentrale altijd direct bij een noodgeval,
maar pas nadat u de lokale hulpdiensten hebt ingeschakeld.

Bij een verzekering in het buitenland via EZA Verzekeringen kunt u er op vertrouwen dat er altijd een Nederlands sprekende telefonist(e) u te woord staat. De alarmcentrale kunt u waar ook ter wereld bereiken. Dat is pas vertrouwd op reis gaan!

EZA Zendelingen Pakket

Verblijft u buiten de Verenigde Staten en Canada en u heeft medische zorg nodig, bel dan +31 (0)182 544557. Wanneer u in de Verenigde Staten of Canada verblijft en u medische zorg nodig heeft neem dan contact op met 1-866-415-1709.

Special ISIS Verzekering

Bij repatriëring, ongevallen, extra reiskosten, ziekenhuisopname en bij eerdere terugkeer op medische indicatie moet u vooraf contact opnemen met onze alarmcentrale. Het telefoonnummer is +31 182 544 555. Reist u in de Verenigde Staten en moet u naar de dokter of naar het ziekenhuis? Neem dan altijd vooraf contact op met: ISIS Assistance/GMMI. Het telefoonnummer is +1 800 694 9832 (gratis binnen de VS).

Wereldwijd volledige dekking en altijd paraat. Ook voor niet dringende vragen kunt u gerust bellen met de centrale. Heeft u vragen over verzekeringen of fiscaliteit? Neem dan contact op met EZA Verzekeringen. Ontdek welke verzekeringen u het beste kunt afsluiten voor uw vertrek naar het buitenland.