Meld u gratis aan voor de

zending informatie dag

Een dag vol informatie voor wie vertrekt op zendingsmissie

Jaarlijks organiseert EZA Verzekeringen een Zending Informatie Dag. Deze dag is bedoelt om actuele onderwerpen te bespreken met elkaar maar is ook een mooi  moment van ontmoeting. Evenals vorig jaar hebben we de dag gepland in de ochtend en een deel van de middag met een heerlijke lunch er tussendoor.

Eén van de onderwerpen die we dit jaar willen behandelen is: “ Kan een (zendings-)organisatie aansprakelijk worden gesteld voor de zendeling in het veld?” Te denken valt bijvoorbeeld aan situaties bij ongevallen, kidnapping arbeidsongeschiktheid, etc. etc. Wat zijn de financiële risico’s en gevolgen hierin?

We willen graag dat de dag voor jou als bezoeker waardevol is daarom willen we ook vragen om onderwerpen aan te leveren die jij graag behandeld zou zien. Het hoeft niet over verzekeringen te gaan het mag ook best iets anders zijn. Wij gaan dan kijken of hiervoor de juiste mensen kunnen vinden die over dit onderwerp iets gaan vertellen. We hopen dan dat het een interactief geheel zal worden. Graag ontvangen we de suggesties op info@ezaverzekeringen.nl

We hopen je te zien op 25 juni 2020

Datum 25 juni
Aanvang 10:30 uur
Inloop vanaf 10:00 uur
Einde rond 14:30 uur
Menorahzaal bij NEM gebouw in Voorthuizen

Adres:
Voorthuizerweg 5
3862 PZ Nijkerk