Een toegewijd team

De medewerkers van EZA Verzekeringen dragen de zending een warm hart toe en hebben veel ervaring in het adviseren over de financiële positie van de zendelingen niet alleen vanuit de theorie maar ook vanuit de praktijk.

Onze medewerkers zorgen dat u snel en nauwkeurig antwoord krijgt op uw vragen. U kunt ook bij ons terecht met financiële vragen met betrekking op – bijvoorbeeld – pensioenen, AOW, belasting, etc. Mochten wij het antwoord niet direct voor u hebben dan zoeken we in ons netwerk van professionals naar de persoon die u verder kan helpen.

Wilt u graag kennis maken met onze adviseurs, op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor.

Edward van den Hoonaard

"Wij adviseren niet alleen vanuit theorie, maar vooral uit praktijk"

Mijn naam is Edward van den Hoonaard, ik ben gehuwd heb 3 kinderen en inmiddels 2 kleinkinderen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en daarnaast speel ik in een worshipband. Met de worshipband spelen we op diverse locaties door heel Nederland en daarbuiten. Ik heb het voorrecht gehad om al enkele keren een (korte) zendingsreis te maken naar o.a. Uganda en Myanmar. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij EZA Verzekeringen als financieel adviseur. Eén van de mooie dingen in mijn werk vind ik dat ik met zoveel mensen spreek die de stap (durven te) zetten om al het vertrouwde in Nederland los te laten om gehoor te geven aan hun roeping.

Stuur mij een email
Marianne Sijtsma – van Kammen

"Toegewijde ondersteuning is meer dan alleen verzekeringen"

Mijn naam is Marianne Sijtsma – van Kammen en werkzaam bij EZA Verzekeringen sinds 2010. U kunt mij vooral telefonisch bereiken voor al uw al vragen. Graag bied ik een helpende hand en het is fijn om u op deze manier van dienst te kunnen zijn. Ik ben getrouwd met Arjan en samen hebben wij twee dochters, Alissa en Mirthe. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan mijn gezin. Nu de meisjes nog klein zijn geef ik ze graag veel aandacht. Verder breng ik graag tijd door met overige familie, doe ik graag gezellige dingen met vriendinnen of kijk ik een leuke film. U kunt mij bereiken op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Stuur mij een email
Nienke van der Schans

"Mijn opgedane ervaring gebruik ik graag in de praktijk"

Mijn naam is Nienke van der Schans, getrouwd en 3 dochters. Ik sport graag en wandel veel met onze “kantoor” hond, al enige tijd ben ik werkzaam als adviseur bij EZA Verzekeringen. Elk jaar blijf ik me bijscholen op het gebied van verzekeringen, inkomen en vermogen. We zijn onlangs nog in Zuid-Afrika geweest om daar een aantal mensen te bezoeken en eveneens een kijkje te nemen bij de plaatselijke ziekenhuizen, crèches en scholen. Ik draag de zending een warm hart toe juist omdat ik het zo mooi vind dat mensen deze stap durven nemen soms in risico gebieden met kleine kinderen en dat terwijl wij ons hier al druk maken omtrent onze kinderen. Ik hoop dit werk nog heel lang door te kunnen zetten.

Stuur mij een email