Speciaal voor zendelingen

Wanneer u heeft besloten om zendingswerk te gaan doen in het buitenland komt er veel geregel om de hoek kijken. Zo is het allereerst belangrijk om te bepalen of u langer of korter dan 8 maanden in het buitenland blijft. Wat moet er geregeld worden aan verzekeringen? Hoe gaat het met de AOW? Welke financiële risico’s gaan er gepaard met het vertrekt naar het buitenland? Allemaal vragen waar EZA Verzekeringen u graag antwoord op geeft.

Korter dan 8 maanden

Voor wie korter dan 8 maanden naar het buitenland vertrekt hebben we een passende oplossing speciaal afgestemd voor de shortterm zendeling.

Korter dan 8 maanden

Zending verzekerd!

We hebben alle informatie over verzekeringen van zendelingen gebundeld in een handig boekje.

Bestel gratis

Langer dan 8 maanden

Indien u voor langere tijd naar het zendingsveld gaat geeft de Nederlandse zorgverzekering niet meer voldoende dekking.

Langer dan 8 maanden

Een verstandige keus

Wie betaalt de kosten als u of uw familielid gewond raakt? Uw achterban zal u dankbaar zijn als u kiest voor een goede verzekering met een uitgebreide dekking. Kosten voor een ziekenhuisopname kunnen (ook in bijvoorbeeld Addis Ababa) behoorlijk oplopen. Een infectie, botbreuk of ander trauma kan u overal overkomen.

Daarom heeft EZA Verzekeringen het EZA Zendelingen Pakket ontwikkeld. Dit zendelingen pakket biedt een reeks verzekeringen waarmee u zorgeloos kunt vertrekken. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten als er iets mis gaat.