Maak kennis met

EZA Verzekeringen

De medewerkers van EZA Verzekeringen dragen de zending een warm hart toe en hebben veel ervaring in het adviseren over de financiële positie van de zendelingen niet alleen vanuit de theorie maar ook vanuit de praktijk.

Onze medewerkers zorgen dat u snel en nauwkeurig antwoord krijgt op uw vragen. U kunt ook bij ons terecht met financiële vragen met betrekking op – bijvoorbeeld – pensioenen, AOW, belasting, etc. Mochten wij het antwoord niet direct voor u hebben dan zoeken we in ons netwerk van professionals naar de persoon die u verder kan helpen. Wilt u graag kennis maken met onze adviseurs, op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor.

Onze visie

EZA Verzekeringen ondersteunt mensen die voor lange of korte tijd naar het buitenland gaan. Zij vliegen de hele wereld over om gehoor te geven aan de roeping op hun leven. Wij vinden het fantastisch dat zoveel mensen bereid zijn om de Nederlandse financiële zekerheden los te laten., maar we geloven ook dat dit persoonlijke zorg en welzijn niet in de weg mag staan. Wij ondersteunen gepassioneerde mensen door het bieden van goede informatievoorziening rondom vertrek uit en terugkeer naar Nederland. Daarbij bieden we ook een volledige (en betaalbare) zorgverzekering zodat men waar ook ter wereld naar Nederlandse maatstaven kan worden behandeld.

Geschiedenis

De geschiedenis van EZA Verzekeringen gaat terug naar stichting EZA (nu MissieNederland) waar er werd gezocht naar manieren om zendelingen beter te kunnen assisteren. Er was en is een groot verlangen om zendingswerkers zekerheid te bieden in het geval dat er bij het thuisfront of tijdens de missie een medische noodsituatie zou ontstaan. Door verzekeringsexperts in dienst te nemen die naast verzekeringen voor zendelingen ook kerken en stichtingen goed konden adviseren op het gebied van bestuursrechtelijke- en materiaalverzekeringen, kon EZA Verzekeringen een grotere groep christelijke initiatieven ondersteunen. EZA Verzekeringen is later een op zichzelf staande organisatie geworden. De expertise in het verzekeren van zendelingen bleef in de afgelopen jaren zijn wij ons werk gaan verbreden naar andere doelgroepen, zoals expats en emigranten. Zij kunnen profiteren van de kennis die wij hebben opgedaan in het zendingswerk. EZA Verzekeringen blijft in haar kern een adviseur van christelijke organisaties en initiatieven. Zo kunnen zendelingen, kerken en christelijke stichtingen EZA Verzekeringen Member worden. Daarmee krijgen zij extra ondersteuning in de uitvoering van hun missie.