Membership: veel voordelen voor zendelingen en stichtingen

Een goede verzekering afsluiten kan u en uw achterban rust geven. De wetenschap dat er een partner is die problemen voor u oplost in de meest uiteenlopende situaties maakt dat u zorgeloos uw werk kan doen. Maar wij willen verder gaan. Daarom introduceert EZA Verzekeringen het ‘EZA Verzekeringen Membership’. Dit is een kosteloze service voor zendelingen, kerken en organisaties die een verzekering via ons afsluiten.

Voordeel 1: Mogelijkheid om aanspraak te maken op het EZA Verzekeringen Noodfonds

Iedere zendeling die via EZA Verzekeringen een verzekering afsluit kan aanspraak maken op ons noodfonds. Dit is een financiële ondersteuning die kan worden ingezet bij acute, uitzonderlijke noodsituaties. Het gaat om zaken die niet via een verzekering gedekt zouden zijn. Dit kan het vangnet zijn dat zorgt dat u niet beperkt wordt in de voortgang van uw missie.

Voordeel 2: Op elk moment gratis advies inwinnen

Door uw EZA Verzekeringen Membership kunt u ten allen tijde persoonlijk advies inwinnen rondom uw financiële situatie.

Voordeel 3: Gratis toegang tot alle Zending Informatiedagen

Jaarlijks organiseert EZA Verzekeringen diverse informatiedagen waar u nieuwe kennis en inzichten kunt opdoen rondom centrale thema’s uit het zendingsveld. Voor u én de leden van uw Thuisfrontcommissie (TFC) zijn deze dagen gratis toegankelijk. Dit is een uitgelezen kans om bij te praten met zendelingen, kennis te maken met andere TFC’s en het meer over werk van christelijke stichtingen te ontdekken.

Voordeel 4: Regelmatige informatievoorziening

U krijgt regelmatig informatie door middel van nieuwsbrieven en sociale media. Wij publiceren artikelen als er ontwikkelingen zijn die van belang zijn voor Nederlandse zendelingen. U kunt ten allen tijde contact opnemen.

Voordeel 5: Interessante extra voordelen met het Zending Informatie Platform

Iedereen die betrokken is bij zending kan toegang krijgen tot het Zending Informatie Platform, een idee van EZA Verzekeringen om informatievoorziening voor zendelingen overzichtelijk en toegankelijk te maken. Members van EZA Verzekeringen kunnen nog meer voordeel halen uit het platform door toegang te krijgen tot verder gaande adviezen en uitgebreide ondersteuning rond verschillende onderwerpen.

Voordeel 6: Korting op arrangementen van EZA Verzekeringen

Naast advies bij verzekeringen biedt EZA Verzekeringen pakketten met korting op diverse diensten. Dit zijn financiële en fiscale services, maar ook korting op diensten van psychologische en praktische aard. Lees alles over de arrangementen op de site van EZA Verzekeringen.

Voordeel 7: Onderdeel van het EZA Verzekeringen Collectief

Zendelingen die een verzekering afsluiten via EZA Verzekeringen worden opgenomen in het voordelige EZA Verzekeringen collectief. Het voordeel van het verzekeringen collectief is dat u gebruik maakt van de speciaal voor EZA Verzekeringen ontwikkelde dekkingsvoorwaarden en premies.