Wij bieden een

speciale verzekering,

voor u.

Steeds meer mensen gaan voor een korte termijn naar het zendingsveld, naar een zendingsschool of een combinatie daarvan. In dit geval kunt u uw Nederlandse zorgverzekering aanhouden, meestal is dit niet voldoende en daarom adviseren wij een aanvullende verzekering.

EZA Verzekeringen heeft hiervoor speciale verzekeringen, deze reisverzekeringen zijn gespecialiseerd in het verzekeren van zendelingen voor korte termijn als uitbreiding op uw bestaande zorgverzekering.

Belangrijkste highlights
  • de minimale looptijd is 1 maand en de maximum looptijd maar liefst 4 jaar;
  • je mag een tussentijds bezoek aan Nederland brengen van 31 dagen;
  • er is uitgebreide dekking voor bagage, buitengewone kosten, ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid
  • rechtsbijstand kan worden meeverzekerd;
  • medische kosten kun je optioneel meeverzekeren. Als je je zorgverzekering in Nederland aanhoudt, dan ben je met de optie ‘extra aanvullend’, aanvullend verzekerd op de basisverzekering tot de kostprijs. Moet je je zorgverzekering in Nederland toch stopzetten dan kun je zelfs een uitgebreide ziektekostendekking meeverzekeren
Op maat, voor u

Vrijwilligerswerk

U gaat naar het buitenland om een beter onderdak te realiseren voor de lokale bevolking, scholen te schilderen of ander vrijwilligerswerk te doen. Uiteraard is dit een prachtig initiatief en verrijking van uw eigen leven. Tijdens deze werkzaamheden kan er net als in Nederland van alles gebeuren waardoor schade ontstaat aan derden. Het is daarom van belang om goed te onderzoeken of uw Nederlandse aansprakelijkheidsverzekering ook dekking geeft voor vrijwilligerswerk in het buitenland.

Zekerheid

SOS hulpverlening

Wanneer u in het buitenland bent en wordt ziek is het belangrijk dat u in een goed ziekenhuis terecht komt waar u de beste zorg krijgt. Met de SOS hulpverlening bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste mogelijke behandeling krijgt. Ook zorgt de SOS hulpverlening ervoor dat u naar uw familie terug kunt keren wanneer er sprake is van een ernstige gezondheidssituatie bij uw directe familie. U kunt dan bij uw dierbaren zijn wanneer dit zo nodig is.

Vrijblijvend advies over vertrek naar het buitenland is gratis.

Bestel het gratis boekje Zending Verzekerd vol tips over verzekeringen!