Review Martin Hofman

Ergens halverwege 2020 besloten wij, Martin en Tirzah Hofman, dat wij met ons gezin zouden gaan emigreren van Leeuwarden naar Zuid-Afrika om daar zendingswerk te gaan doen onder de arme bevolking die leeft in de Townships rondom het plaatsje Knysna. Dit na een jarenlang verlangen en meerdere bevestigingen.

Bij zo’n grote stap als een emigratie komt enorm veel kijken. Eén van de zaken die geregeld moest worden was een goede verzekering, want je kunt uiteraard niet onverzekerd zo’n avontuur aangaan.

We gingen op zoek naar een goede verzekering en kwamen al gauw uit bij EZA Verzekeringen.
We hebben contact gezocht en niet veel later zat Edward van den Hoonaard bij ons op de bank om ons te voorzien van alle informatie die we nodig hadden.
Het was een zeer prettige eerste kennismaking, geen verkoop gesprek van de kant van EZA, maar een eerlijk en fijn gesprek over alles wat nodig is voor een goede verzekering in het buitenland.
Wat wij zo gewaardeerd hebben is dat er goed naar ons geluisterd werd, naar onze wensen etc.

Na het eerste gesprek hebben wij alles goed doorgesproken samen en hadden we besloten welk verzekeringspakket goed bij ons zou passen.
We hebben daarop weer contact gezocht met Edward voor een tweede gesprek bij ons thuis om de verzekering af te sluiten bij EZA. Weer werd er alle tijd genomen voor ons, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Stap voor stap alles weer rustig doorgenomen en uiteindelijk dus een goede verzekering afgesloten.

Dat EZA goede service verleend, werd ons nogmaals duidelijk toen wij voor onze visum aanvraag voor Zuid-Afrika bij de Zuid-Afrikaanse Ambassade waren in Den Haag. Er bleek één document niet helemaal voorzien te zijn van de juiste data.
We hebben vanaf de ambassade gebeld met EZA en nog geen 5 minuten later hadden we juiste formulieren al binnen via de mail en kon alles geregeld worden bij de ambassade, super!

Kortom, zoekt u een goede en betrouwbare verzekeraar? Wij kunnen dan van harte EZA aanbevelen. We vertrekken in december 2021 met een heel prettig en veilig gevoel naar Zuid-Afrika, wetende dat wij altijd terug kunnen vallen op de medewerkers van EZA. Een heel fijn gevoel!

Op zoek naar een partner in verzekeringen?

Neem contact op