Betrokken bij bevlogen zendingswerkers

U staat op het punt om een grote stap te maken. Een stap die misschien wel levens veranderend is. Voor u en voor de ander. De zending in gaan is een weloverwogen beslissing. Hoe ver bent u? Hebt u een sterk TFT opgezet? Staat uw kerk achter u? Hebt u al besloten of u zich aan wil sluiten bij een stichting? En hoe zit het met uw verzekering? Waarschijnlijk voelt u zich beschermd en gezegend, dat is een goede zaak. Toch is het goed om stil te staan bij verzekeringen. In Nederland kunt u ook betrokken raken bij een ongeluk of diefstal, maar met uw Nederlandse verzekering bent u in uw zendingsgebied niet gedekt!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Bij EZA Verzekeringen kunt u kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen om een beeld te krijgen van de verzekeringen die het beste kunt afsluiten voor uw zendingsreis.

Toch is het goed om stil te staan bij verzekeringen;
met uw Nederlandse verzekering bent u in uw zendingsgebied niet gedekt!

Een verstandige keus

Wie betaalt de kosten als u of uw familielid gewond raakt? Uw achterban zal u dankbaar zijn als u kiest voor een goede verzekering met een uitgebreide dekking. Kosten voor een ziekenhuisopname kunnen (ook in bijvoorbeeld Addis Ababa) behoorlijk oplopen. Een infectie, botbreuk of ander trauma kan u overal overkomen. Daarom heeft EZA Verzekeringen het EZA Expat Pakket heeft ontwikkeld. Deze expat-polis speciaal voor zendelingen biedt een reeks verzekeringen waarmee u zorgeloos kunt vertrekken. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten als er iets mis gaat.

Vul het onderstaande formulier in om een adviesgesprek aan te vragen

U kunt uiteraard ook bellen om direct een afspraak te plannen: 0342-462389

Wilt u alstublieft velden met een * invullen?