Special ISIS verzekert je van een prettig verblijf!

Goed verzekerd tijdens je studie in het buitenland

Ga je studeren in het buitenland? Een jaartje high school of een uitgebreide taalcursus doen in het buitenland, dit verrijkt je persoonlijke ontwikkeling en je talenkennis en is natuurlijk een groot avontuur. Maar laat het avontuur wel goed aflopen door je goed vooraf in te lichten omtrent je verzekeringen.

Bestel het gratis informatieboekje

Voor iedereen die voor studie of stage naar het buitenland vertrekt hebben wij alle informatie over verzekeringen gebundeld in een handig boekje. Bestel “Expat Verzekerd!” nu gratis.

Bestel het boekje direct

“De Special ISIS van EZA Verzekeringen is speciaal voor reizen en bijzondere activiteiten in het buitenland, zoals (vrijwilligers) werk. Geschikt voor langer verblijf in het buitenland (tot max. 4 jaar).”
Waarom specifiek verzekeren tijdens een studie in het buitenland?
Een studie in het buitenland volg je vaak voor minimaal een aantal maanden tot een aantal jaar. Reguliere reisverzekeringen geven voor zo’n lange tijd vaak geen dekking. Soms worden er door studie visa verstrekkers aanvullende eisen gesteld aan de manier waarop je jezelf verzekert.Kun je studeren in het buitenland met een doorlopende reisverzekering?
Nee, reisverzekeringen zijn bedoeld voor recreatieve reizen, hiervan is geen sprake wanneer je gaat studeren. Het is voor een reisverzekering ook een vereiste dat je een Nederlandse zorgverzekering hebt, deze komt vaak te vervallen wanneer je in het buitenland studeert.Mag je een Nederlandse zorgverzekering eigenlijk wel aanhouden?
Wanneer je gaat studeren in het buitenland, dus alleen studie geen bijbaantjes en je doet dat voordat je 30 bent dan is de kans groot dat je je Nederlandse zorgverzekering moet aanhouden.En heb ik dan wel voldoende dekking wanneer ik de Nederlandse zorgverzekering mag aanhouden?
Je hebt recht op wereldwijd onvoorziene spoedeisende medische zorg, toch biedt deze verzekering in het buitenland vaak onvoldoende dekking, omdat:
De kosten doorgaans vergoed worden tot slechts 100% van het Nederlandse tarief – terwijl de kosten in het buitenland vaak vele malen hoger liggen. De kosten die niet direct samenhangen met de behandeling, zoals reddingsoperatie of vervoer naar het ziekenhuis, worden niet vergoed in de basisverzekering.

Voor vrijwel alle activiteiten is de EZA Special ISIS de verzekering met de beste prijs kwaliteit verhouding. Ook wanneer je bijvoorbeeld een jaartje high school gaat volgen.Hiervoor hebben we een speciale verzekering van de Goudse, de EZA Special ISIS

  • flexibele reisduur en eenvoudige verlenging, tot 4 jaar.
  • vele soorten stage en bijbaantjes verzekerd, zonder dat je daarvoor een toeslag betaalt. Je hoeft vooraf niet exact te weten wat je wanneer gaat doen.
  • vergoeding van spoedeisende medische hulp tot aan de kostprijs, zelfs wanneer je geen Nederlandse zorgverzekering mee hebt.
  • Wereldwijd netwerk van de Goudse en je kunt 24/7 beroep doen op de bijbehorende ervaren Alarmcentrale.
    voldoet ook aan de eisen van het J1-visum.

Je gaat naar landen waar ‘goede zorg’ heel wat anders betekent dan je gewend bent.

Ongevallen verzekerd

Met de Special ISIS verzekering komt je altijd veilig thuis. Als het nodig is om in Nederland behandeld te worden dan betalen wij jouw vliegreis!

Kies het Special ISIS

Past deze verzekering bij jou?

Hoe lang je naar het buitenland gaat is bepalend voor de verzekering die je kunt afsluiten. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Vraag ons kosteloos om advies

Heeft u vragen of wilt u de Special ISIS afsluiten? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier:

Wilt u alstublieft velden met een * invullen?