Ontwikkelingswerk voor korte tijd, de tijd van je leven

Korte termijn werker met ISIS-reisverzekering

Steeds meer mensen gaan voor een korte termijn ontwikkelingswerk doen, of ergens kort of in een vakantie mensen met dringende behoefte helpen. In dit geval kunt u uw Nederlandse zorgverzekering aanhouden, soms is dit niet voldoende en daarom adviseren wij een aanvullende verzekering.

EZA Verzekeringen heeft hiervoor een speciale verzekering, genaamd Special ISIS. Deze reisverzekering is gespecialiseerd in het verzekeren van werkenden voor korte termijn als uitbreiding op uw bestaande zorgverzekering.

Waarom Special ISIS?

Bestel het gratis informatieboekje

Voor iedereen die voor (ontwikkelings)werk naar het buitenland vertrekt hebben wij alle informatie over verzekeringen gebundeld in een handig boekje. Bestel “Expat Verzekerd!” nu gratis.

Bestel het boekje direct

“De Special ISIS reisverzekering van EZA Verzekeringen is speciaal voor reizen en bijzondere activiteiten in het buitenland, zoals (ontwikkelings)werk. Geschikt voor langer verblijf in het buitenland (tot max. 4 jaar).”

Waarom Special ISIS?

  • de minimale looptijd is 1 maand en de maximum looptijd maar liefst 4 jaar
  • je mag 3x per jaar een tussentijds bezoek aan Nederland brengen
  • er is uitgebreide dekking voor bagage, buitengewone kosten, ongevallen en wettelijke aansprakelijkheid
  • rechtsbijstand is standaard meeverzekerd bij de Super-dekking
  • medische kosten kun je optioneel meeverzekeren. Als je je zorgverzekering in Nederland aanhoudt, dan ben je met de optie ‘extra’aanvullend verzekerd aanvullend op de basisverzekering tot de kostprijs. Zet je je zorgverzekering in Nederland stop, dan ben je met de optie ‘all-in’verzekerd voor medische kosten tot kostprijs
  • naast maandpremies heeft ISIS ook dagpremies. Ga je bijvoorbeeld 4 maanden en dagen op reis, dan betaal je niet de premie voor 5 maanden maar voor 4 maanden en 5 dagen
  • Bij de superdekking heb je geen eigen risico voor medische kosten

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden die er zijn. Voor een vrijblijvend adviesgesprek, het aanvragen van ons gratis handige boekje “Expat verzekerd” kunt u contact met ons opnemen via info@ezaverzekeringen.nl

Je gaat naar landen waar ‘goede zorg’ heel wat anders betekent dan je gewend bent.

Ongevallen verzekerd

Met de Special ISIS verzekering komt je altijd veilig thuis. Als het nodig is om in Nederland behandeld te worden dan betalen wij jouw vliegreis!

Kies deze reisverzekering

Past deze verzekering bij jou?

Hoe lang je naar het buitenland gaat is bepalend voor de verzekering die je kunt afsluiten. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Vraag ons kosteloos om advies