Een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek is bij ons de standaard.

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden voor uw verzekeringen en onderwerpen zoals uw pensioen. Daarom bieden we standaard een gratis adviesgesprek. Dit adviesgesprek kan plaatsvinden op locatie maar kan ook via Skype, Whatsapp of telefoon worden gevoerd wanneer het jou uitkomt.

Een adviesgesprek is altijd persoonlijk.

Onze adviseur gaat met u in gesprek over uw situatie. Of het nu gaat om een verzekering voor uw stichting, kerk of om een wereldwijde zorgverzekering: hij kan u uitgebreid informeren. Uiteraard is het belangrijk dat u uw vragen kunt stellen, daarom nemen we ruim de tijd voor elk gesprek. Bent u nog niet zeker van wanneer u vertrekt of ontbreekt het overzicht van uw specifieke situatie? Dat is geen probleem, we kunnen u in de juiste richting wijzen. Dat levert vaak ook nieuwe inzichten op!

Snel antwoord op uw vraag

Hebt u een brandende vraag rond verzekeringen, AOW of een ander financieel onderwerp waar u direct antwoord op wilt? Bel ons op 0342-462389 en wij helpen u snel. Indien onze adviseur niet direct antwoord heeft zal hij nader onderzoek voor u doen. Zo weet u eigenlijk al voordat u de telefoon pakt, dat u antwoord krijgt.

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak aan te vragen

U kunt uiteraard ook bellen om direct een afspraak te plannen: 0342-462389

Wilt u alstublieft velden met een * invullen?