Zendingsinformatiedag op 7 december 2017

27 oktober 2017

20150604_155949

Op 7 december as. organiseren wij weer een leuke en informatieve zendinginformatiedag met verschillende sprekers. De door u gekozen onderwerpen zijn onder andere, de verscherpte wet-en regelgeving omtrent privacy en bescherming persoonsgegevens, de actuele status rondom ANBI, alsmede de Alarmcentrale (Eurocross) deze wordt vertegenwoordigd door een arts die aan de hand van praktijkvoorbeelden één en ander komt toelichten over het werk van de Alarmcentrale. MissieNederland geeft een presentatie over TFC’s.  Inloop vanaf 13.30 uur, aanvang van het programma is om 14.00 uur in Nijkerk, Voorthuizerweg 5 (NEM gebouw). We sluiten af met een kosteloos dinerbuffet waar u ook gelegenheid heeft om even bij te praten. Wij zien uit naar uw komst!

Inschrijfformulier

Wilt u alstublieft velden met een * invullen?