Noodfonds EZA Verzekeringen keert uit in verband met het Zikavirus

23 februari 2016

Het Zikavirus breidt zich steeds meer uit en wordt ook in steeds meer landen gediagnosticeerd.

EZA Verzekeringen heeft daarom besloten om vanuit het EZA Verzekeringen Noodfonds de zendelingen die in de betreffende landen werken tegemoet te komen. Het gaat hier om de zendelingen die member zijn van EZA Verzekeringen.

Indien noodzakelijk mag je op kosten van het EZA Verzekeringen Noodfonds een geïmpregneerd muskietennet-klamboe aanschaffen en/of een goede muggenbescherming voor overdag zoals Deet.

(Anti insect Deet 40% is een goed middel tegen de Aedes mug (Tijgermug) en geeft na het opbrengen zo’n 8 uur bescherming), andere huis tuin en keuken middelen zijn vaak niet afdoende voor deze soort mug.

Hiermee willen we helpen voorkomen dat onze zendelingen en/of hun ongeboren kinderen getroffen worden door dit virus.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je contact opnemen met EZA Verzekeringen.

Wat is het EZA Verzekeringen Noodfonds?
Het EZA Verzekeringen Noodfonds wordt opgebouwd met winst van de organisatie. Jaar na jaar groeit het fonds. Daardoor zullen steeds meer zendelingen ondersteuning kunnen genieten. Per geval wordt bekeken of het noodfonds kan worden ingeschakeld om zendelingen te ondersteunen. U kunt aanspraak maken op het noodfonds als u als een member bent van EZA Verzekeringen.